מערכת | יום י"ד אב ה׳תשפ״ו 28.07.2026
עם שיירי יין מאדמו"ר הריי"צ

תיעוד מיוחד: קיץ חסידי וראשון מסוגו בנחל'ה לעולים לישיבות

עם התוועדויות, שיעורים, סדרים ושלל פעילויות סוחפות: כך נפתחה בנחלת הר חב"ד תכנית "המתיבתא" למסיימי כיתה ח' העולים בקרוב לישיבה קטנה. סיקור ותיעוד מיוחד
תיעוד מיוחד: קיץ חסידי וראשון מסוגו בנחל'ה לעולים לישיבות
באדיבות המצלם

בשכונת נחלת הר חב"ד בקרית מלאכי נפתחה השבוע בכינוס מיוחד תכנית "המתיבתא" לבוגרי כיתה ח' העולים לישיבה קטנה בשבוע הבא.

המסגרת מתקיימת לצד גן ישראל נחלת הר חב"ד, שנפתח בשכונה עם מאות חניכים במתחם התיכון לבנות ובארגון הפנסאים.

כינוס הפתיחה של המתיבתא נפתח בלקט מיוחד של קטעי וידיאו מהרבי אודות חשיבות הלימוד בימי בין הזמנים וגודל ערך ניצול הזמן.

מנהלה הרוחני של תכנית המתיבתא הרב יוסף יצחק שוויכה דיבר על מעלת הלימוד בקיץ לנחת רוח כ"ק אדמו"ר, אודות חשיבות ההכנה לתומכי תמימים, על סדר הלימוד במסגרת ה‘מתיבתא‘ ועל שפע התוכניות המגוונות המצפות.

דברי ברכה מיוחדים נשא ראש ישיבת בית הר”מ הגה”ח הרב שלום בער כהן שליט"א על מעלת לימוד התורה ובפרט בתומכי תמימים.

המשגיח הת‘ מענדלה גולדשמיד עמד על הכללים המוכרים במסגרת הלימוד ופרט על סדר היום. מיד לאחמ"כ התיישבו התמימים יחד עם צוות המדריכים לתכנית היכרות מיוחדת וחוויתית. בהמשך התיישבו התמימים לסדר נגלה.

בערב הראשון התקיימה התוועדות מיוחדת עם המשפיע הרה"ח ר' שמואל פרסמן, תושב השכונה. הרב פרסמן שוחח עם התלמידים על יסודות יראת ה' בחייו של תמים לאור שיחות והתוועדויות הרבי הקודם.

התלמידים זכו לקבל ע"י הרב יאיר בורוכוב מיץ ענבים שמעורב בו שייירי יין שהשתמש בו כ"ק אדמו"ר הריי"צ נ"ע.

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.