מערכת COL
|
יום כ"ד שבט ה׳תשע״ג
04.02.2013
רבני חב"ד השתלמו בכשרות בעידן המודרני
כלאי ירקות: כיום 2000 דונם עגבניות מתוך 25,000 מורכבים ● למכון המדעי טכנולוגי אין הכשר לשבת עבור מקפיא (בנפרד ממקרר) ● אין לסמוך על בדיקה מדגמית, מאחר שהבדים הפנימיים המשמשים כבטנה מתחלפים בחלק מפסי הייצור ● המחויבות לשאול רב לפני שימוש בפרחי באך ● מה ההבדל באכילת שווארמה בין יהודי ספרדי לאשכנזי ● מה אומר הרב משה ויא על הריסוס בירקות הנקיים מתולעים? ● על כל אלה ועוד בימי עיון בנושא כשרות שע"י ועד רבני חב"ד אה"ק כשרות בעידן המודרני

צילום: י. בלינקו
כלאי ירקות: כיום 2000 דונם עגבניות מתוך 25,000 מורכבים ● למכון המדעי טכנולוגי אין הכשר לשבת עבור מקפיא (בנפרד ממקרר) ● אין לסמוך על בדיקה מדגמית, מאחר שהבדים הפנימיים המשמשים כבטנה מתחלפים בחלק מפסי הייצור ● המחויבות לשאול רב לפני שימוש בפרחי באך ● מה ההבדל באכילת שווארמה בין יהודי ספרדי לאשכנזי ● מה אומר הרב משה ויא על הריסוס בירקות הנקיים מתולעים? ● על כל אלה ועוד בימי עיון בנושא כשרות שע"י ועד רבני חב"ד אה"ק
כשרות בעידן המודרני


הוסף תגובה
0 תגובות