מערכת COL
|
יום י"ז תשרי ה׳תשס״ד
13.10.2003
מחקר דרבי: חב"דניקיות מודעות יותר לתחום המזון
במחקר שנערך במסגרת שלוחת אוניברסיטת "דרבי" בישראל נשאלו 150 נשים חרדיות, שאלות בהרגלי הקנייה וברמת המודעות של האישה החרדית בישראל למזון טבעי, כוונות רכישת מזון טבעי, תפיסת התועלת של מזון טבעי, עמדות והתנסות אישית אם הייתה כזו.
המחקר עסק בהרגלי הקנייה של משפחה חרדית, ובו השתתפו נשים חרדיות מירושלים, בני-ברק, אלעד, עמנואל, אשדוד ופתח-תקווה. עורכי המחקר טרחו לציין כי נשים מהזרם החסידי, במיוחד מחסידות חב"ד, גילו מודעות גבוהה יותר לתחום המזון.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות